Det er ingen tvil om at interessen for poker som vi opplevde fra slutten av 1990-tallet, og framover, har vært med på å bygge opp den generelle spillinteressen i Norge. Av en eller annen grunn har dette med poker virkelig slått an.

Også når det gjelder norske kjendiser og skuespillere. I dag finnes det for eksempel en rekke turneringer kun for norske skuespillere. I tillegg til at mange skuespillere inviteres til å være med på forskjellige poker-arrangementer eller turneringer.

Ofte handler dette selvsagt om at skuespilleren gjerne vil tiltrekke folk flest sin oppmerksomhet, og da blir kanskje arrangementet oppfattet som noe mer stas.

Noen av de mest kjente, norske skuespillerne som har gjort seg bemerket i poker de siste par årene er:

● Geir Bremsvik

● Tor Andre Størkesen

● Hilde Heier

● Frans Samuelsen

Disse fire skuespillerne har gjort det virkelig godt både i norske og utenlandske pokerarrangementer og turneringer. Bremsvik vant faktisk Grand Prix 2999 som ble avholdt på Aker Brygge i fjor. Der slo han i siste runde et meget bra bord med sterke pokerpersonligheter fra hele Skandinavia.
 
Bremsvik ble faktisk så interessert i spillet poker at han faktisk tok 12 måneder permisjon fra Nasjonalteatret der han har vært
ansatt siden han gikk ut fra teaterhøgskolen. Mange synes dette var et usedvanlige overrraskende trekk, ikke minst fordi han i denne sesongen var planlagt å få tittelrollen både i Hamlet, samt “Biff Loman ” i “Death of a Salesman”, eller “En handelsreisendes død” som stykket heter på norsk. Store roller, og meget overraskende.
 
Ikke mindre bra var det jo da at han faktisk vant en del turneringer, som Grand Prix på Aker Brygge. I
tillegg gjorde Bremsvik det skarpt også i en rekke online-turneringer, og ryktene vil også ha det til at Bremsvik i private sirkler på kort tid har klart å bygge seg opp et ganske stort navn, og en ikke liten formue. Offisielt tok han i fjor inn over ti millioner kroner i pengepremier.
 
Dette er altså det offisielle tallet. Gudene vet hva hans egentlige inntekt er. Dette er nok garantert bedre enn lønnen han får på Nationaltheatret!
 
Uansett, en fyr du skal holde et øye med.