Men en skal ikke stikke under en stol at de aller, aller fleste norske skuespillere spiller på nettet, og da gjerne spilleautomater.

 
Spilleautomater er disse hjulene, vet du, hjul som surrer og går og så handler det om en bestemt tall- eller symbolrekke linjes opp på den gevinstlinjen du har valgt å satse på.
 
Disse spillene, eller rettere sagt “spilleautomatene” er blitt helt utrolig populære blant Kari og Ola Nordmann. Og også blant mange kjendiser.
 
Den norske skuespilleren Trine Håland er en av dem som har “stått fram” i diverse ukeblader med sin interesse. Og det er en interesse hun ikke skjems av.
Til Kjendismagasinet “Ojsann!” sa hun i fjor at hun jobber så hardt både på scenen og i film og TV at det er utrolig viktig å slappe skikkelig av mellom slagene, ellers vil hun ikke klare jobben skikkelig.
 
Og Trine har altså valgt spilling på nettet som sin måte å slappe av på. Hun foretrekker spilleautomater som Starburst, kanskje ikke så rart for da har man jo en god jackpott som man kan sikle etter.
 
En enkel spilleautomat med bonus er faktisk blant de mest spilte i verden idag, den er rett og slett utrolig populær.
 
Trine avslørte da også ar hun har vunnet en ganske god del i de siste månedene, så det er all grunn til å tro at hun har klart å forstå endel av de spillemekanismene som ligger under fasaden.

 

 

Dette handler jo mye om å satse riktig, ofr det er jo da giringen kommer helt opp.

 
Uansett, det finnes jo en drøss andre spilleautomater en kan velge, så her er alt helt åpent.
 
Da vi ringte opp Trine for å få en kommentar var hun litt på farten mellom to jobber, men vi klarte å få med oss at hun er storfornøyd med spillingen så langt i år, og at hun gjerne deltar på en eventuell turnering der norske kjendiser og skuespillere for eksempel stiller opp i forbindelse med spilleautomater.
 
Så det er ikke umulig at vi satser på å få til dette.
 
Følg med!
game-bank