På disse sidene finner du en god del informasjon om norske skuespillere og andre kjendiser som er interessert i spilling.

Vi har delt dem inn i kategorier i henhold til type spill, og det er jo engang slik det er.

Folk har jo sine favorittspill som en spiller på gang etter gang.
 
Det er mange turneringer og andre arrangementer der en finner norske skuespillere, og noen av disse er veldedighets-turneringer der deler av inntekten samt premier, går direkte til diverse norske veldedige organisasjoner.
 
En skal ikke kimse av disse beløpene, og det er altså god grunn til å legge merke til at de fleste, store spilloperatører bruker hundretusenvis av kroner, ja gjerne opp i millioner, hvert år i veldedighets-arbeid.
slots
 
 
Og dette arbeidet er mange av de norske skuespillerne med på, og synes er et meget godt initiativ.
 
De aller, aller fleste stiller opp når de blir bedt om det. Vi nevnte Geir Bremsvik på sidene om poker, og dette er et pokerfjes som er med på det meste innen veldedighet. Det samme gjelder Hilde Heier og Trine Håland. Og disse to sistnevnte skal spille online på veldedighetsdagene akkurat nå.
 
Om du vil følge med på dette arrangementet er du nødt til å registrere deg på et kasino, for dette arrangementet går kun for seg på internett.
 
Vi kommer imidlertid til å sette opp en rekke webkamera slik at det vil bli mulig å se din favorittskuespiller spille enten det nå er på et poker- eller blackjackbord, eller på en av de mange spilleautomatene. Da vil du altså kunne studere din favorittskuespiller på hver eneste runde som går for seg. Inntektene går til kreftforeningen, så her gjelder det selvsagt å støtte opp.
 
 
 
 
 
 
I tillegg vil det bli del ut gratisbilletter til det nye showet til disse to skuespillerne, et show som har premiere samme helg.
 
Som topp-premie får du også backstage pass, slik at du både før og etter showet kan få komme deg inn i det aller helligste området på teateret, nemlig “green room” samt garderober, både før og etter showet, slik at du kan få med deg alt av forberedelser og det som skjer etterpå. Dette inkluderer premierefesten på Bar Brahma.
 
Om du er interessert i det får du sikkert samlet inn en del autografer fra kjente, norske skuespillere. Og det vil bli delt ut materiell som postkort og T-skjorter slik at du ikke vil gå tomhendt hjem.
 

 

Skriv til oss